Взаємодія Кам’янської міськради та органів з питань пробації дозволило заощадити 137 тис. грн бюджетних коштів

2 лютого у Кам’янській міській раді відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції Ігоря Лушпая з керівництвом уповноважених органів з питань пробації. Під час зустрічі були обговорені питання взаємодії місцевої влади та органів пробації Кам’янського.

Про це повідомляє прес-служба Кам’янської міськради.

Так, у зустрічі взяли участь керівники районних відділів філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Тетяна Лукашова, Євген Демченко та Ігор Данилко.

Нагадаємо, органи пробації Кам’янського залучаються до участі в забезпеченні громадського порядку та безпеки в місті у рамках відповідної міської програми, затвердженої рішенням міської ради. Також пробація забезпечує виконання засудженими громадських робіт на території Кам’янської міської територіальної громади, які полягають у прибиранні вулиць, парків, скверів, інших територій та інші роботи, що не потребують спеціальної підготовки чи певної кваліфікації.

У 2021 року суб’єктами пробації у Кам’янському відпрацьовано понад 3,5 тисячі годин громадських робіт, що дозволило заощадити понад 137 тисяч грн коштів міського бюджету.