Випускники шкіл Кам’янського отримали 200 балів на НМТ

В травні – липні відбулись цьогорічні сесії Національного мультипредметного тесту (НМТ). Це свого роду випускні іспити, які одночасно демонструють рівень та якість  знань  випускників закладів загальної середньої освіти.

Читати далі

Працює майже 60 років: як у Камʼянському організована робота дитячого садка «Казкова країна»

Цього року комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №22 «Казкова країна» відмічатиме ювілей – 60 років з моменту заснування. Заклад виховав тисячі діточок, і навіть тепер, попри війну, продовжує реалізовувати свою поважну місію – виховувати та піклуватися про малечу. 

Читати далі

У Камʼянському дитячому садку «Перлинка» облаштовують вже третє укриття 

Комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №50 Перлинка» Камʼянської міської ради працює з 1965 року. Садок розрахований на 8 груп, це 155 дітлахів: 140 дошкільного віку та 15 ясельного. Заклад має 2 укриття, зараз сумісними зусиллями колективу з батьками облаштовують 3-тє укриття, яке розраховане ще на 40 малюків. 

Читати далі

Юні театрали Камʼянського здобули перемоги на обласному фестивалі-конкурсі “Театральна мозаїка”

Театральні колективи Будинку дитячої творчості, як і щороку, здобули перемоги на обласному фестивалі-конкурсі “Театральна мозаїка”. В номінації “Краща акторська робота” переможцями стали: Гікава Віолета (Театр казок “Буратіно”, керівник Макарова Н.Ю.), Ткаченко Ілля та Ткаченко Микита (Театральний колектив “Журавка”, керівник Буренко А.Г.), Федотова Вікторія та Чуйко Марія (Театральний колектив “Натхнення”, керівник Штефан С.М,) В номінації “Кращий театральний колектив” здобув перемогу Театр казок “Буратіно”, керівник Макорова Н.Ю. Вітаємо переможців!!!

Читати далі

Троє лауреатів XVII регіонального конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня» отримали нагороди від мера Камʼянського 

13 червня в Музеї історії міста Кам’янське міський голова Андрій Білоусов вручив нагороди та подарунки лауреатам XVII регіонального конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня».

Читати далі

Будинок дитячої творчості Камʼянського отримав велику партію техніки для цифрового центру

Комунальний заклад «Будинок дитячої творчості» Камʼянської міської ради отримав велику партію техніки для Цифрового освітнього центру. Це планшети, ноутбуки, інтерактивна панель, набори робототехніки, проектор, принтер. Технічні засоби надає Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) в рамках програми допомоги країнам, що розвиваються і відновлюються. 

Читати далі

У Камʼянському продовжують встановлювати генератори на котельні, які взимку опалюють лікарні, школи та дитячі садочки

У місті Камʼянське продовжують встановлювати генератори на котельні, які взимку забезпечують теплом дитячі садочки, школи та лікарні. 

Читати далі

У Кам’янському пройшли цікаві змагання для активних мешканців міста “Спорт протягом життя”

19 липня на базі міського центру пройшли змагання “Спорт протягом життя”. Програму з різними спортивними локаціями для активних мешканців міста запропонували фахівці комунального закладу “Спорт для всіх”.

Читати далі

У Камʼянському привітали тренерів із професійним святом

19 липня в Україні відзначається День тренера. З нагоди професійного свята мер Камʼянського Андрій Білоусов привітав провідних тренерів міста. Спортивним наставникам було вручено нагороди, а спортсменам-переможцям й призерам світових та європейських змагань – кваліфікаційні посвідчення.

Читати далі

У Кам’янському пройшов спортивно-масовий захід “Спорт за Перемогу”

13 липня у лівобережному парку пройшов видовищний спортивно-масовий захід «Спорт за Перемогу».

Організаторами виступили управління молоді та спорту Кам’янського спільно з комунальним закладом «Спорт для всіх» за підтримки та участі міського голови Андрія Білоусова.

Читати далі