«Весна fest – 2024» на підтримку Збройних сил України

За сприяння міського голови Андрія Білоусова, ГО «Бджола», Молодіжної ради міста та управління молоді в Кам’янському відбувся фестиваль-ярмарок талановитої молоді. Захід був присвячений Міжнародному дню солідарності молоді, який відзначається 24 квітня.

Читати далі

Неймовірне везіння: лише на трьох знаків Зодіаку чекає рідкісний шанс, що випадає раз на 12 років

За словами астрологів, у період з 19 квітня по 20 травня триватимуть рідкісні космічні явища, які викликають шалений сплеск трансформаційної енергії. Цей сезон обіцяє стати періодом зростання та перебудови для всіх знаків Зодіаку, оскільки ми керуємось цими потужними астрологічними течіями.

Читати далі

“Папірців більше не буде”: у роботі Укрпошти відбудуться грандіозні зміни вже за три місяці

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" впроваджує кардинальні зміни в роботі. Уже за три місяці основні процеси можуть повністю автоматизуватися. Про це заявив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський на форумі "НадЛюди", повідомляє Forbes.

Читати далі

В Україні змінять процедуру надання соціальних послуг: отримати допомогу буде простіше

Міністерство соціальної політики України винесло пропозицію про внесення змін до порядку надання соціальних послуг населенню. Відповідний проєкт постанови КМУ розмістили для обговорення на сайті Федерації профспілок України.

Читати далі

Спорядження і рюкзаки: сапери отримали допомогу від «Бджоли»

«Бджола» проводжує системно підтримувати наших захисників на передовій. Партійці та волонтери передали комплекти спорядження саперній бригаді, яка боронить Україну на Харківському напрямку.

Читати далі

Грошей завжди не вистачатиме: 5 речей у гаманці, які “відлякують” фінансові потоки

Гроші люблять порядок і тягнуться до тих, хто їх поважає і правильно з ними поводиться. Якщо ставитися до зароблених грошей зі зневагою, вони "образяться" і обходитимуть вас стороною. Тому важливо тримати гроші в гарному гаманці, в якому не буде зайвих речей, що блокують фінансові потоки.

Читати далі

Спиваються легко і швидко: 3 імені жінок, які мають найбільшу схильність до алкоголізму

За словами езотериків, ім'я людини впливає не тільки на характер людини, а й на схильність до деяких згубних звичок, зокрема пристрасті до алкоголю. Існує три жіночих імені, які несуть за собою негативну енергетику і можуть стати причиною алкоголізму. Жінкам з цими іменами варто бути особливо обережними зі спиртними напоями.

Читати далі

Як усунути неприємний запах кросівок: найкращі способи боротьби з “ароматом”

Для багатьох людей різного віку та статі кросівки є улюбленим взяттям. Вони зручні, гарно виглядають, пасують до одягу різного стилю. Проте в кросівках нерідко з'являється неприємний запах, який дратує власника та відвертає від нього оточуючих.

Читати далі

Що робити зі шкаралупою освячених на Великдень яєць: відповідь священника

Православні християни цьогоріч святкуватимуть Великдень 5 травня. Готуючись до свята, віряни фарбують яйця, прикрашають їх наклейками з християнською символікою і зображеннями святих. Але що робити зі шкаралупками таких яєць потім, знають не всі, тому бояться їх викидати.

Читати далі

Як прискорити роботу старого смартфона: завдяки вимкненню лише однієї функції буде “літати”, наче новий

Багато користувачів Android стикаються з такою проблемою, як повільна робота смартфона. З часом навіть найсучасніші пристрої втрачають продуктивність і починають гальмувати. Щоб вирішити проблему радикально і різко прискорити гаджет, можна зробити скидання до заводських налаштувань. Але є і більш прості варіанти, пише Фокус.

Читати далі

Для українських користувачів Telegram готують “певні зміни”: що заявив Дуров

Засновник Telegram Павло Дуров анонсував нововведення для користувачів, які входять до месенджера за допомогою українських номерів. Він пояснив, що на цей крок його змушують піти вимоги Apple. Відповідне повідомлення Дуров опублікував на своєму офіційному каналі.

Читати далі