У Кам’янському пройшли цікаві змагання для активних мешканців міста “Спорт протягом життя”

19 липня на базі міського центру пройшли змагання “Спорт протягом життя”. Програму з різними спортивними локаціями для активних мешканців міста запропонували фахівці комунального закладу “Спорт для всіх”.

Читати далі

У Камʼянському привітали тренерів із професійним святом

19 липня в Україні відзначається День тренера. З нагоди професійного свята мер Камʼянського Андрій Білоусов привітав провідних тренерів міста. Спортивним наставникам було вручено нагороди, а спортсменам-переможцям й призерам світових та європейських змагань – кваліфікаційні посвідчення.

Читати далі

У Кам’янському пройшов спортивно-масовий захід “Спорт за Перемогу”

13 липня у лівобережному парку пройшов видовищний спортивно-масовий захід «Спорт за Перемогу».

Організаторами виступили управління молоді та спорту Кам’янського спільно з комунальним закладом «Спорт для всіх» за підтримки та участі міського голови Андрія Білоусова.

Читати далі

Спортсмени з Камʼянського стали призерами командного чемпіонату України з веслування на байдарках та каное

З 3 по 7 липня в Умані пройшов  командний чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед ДЮСШ та СДЮШОР. У змаганнях взяли участь 327 спортсменів з 19 областей України. Це був фінал серед спортивних шкіл, відбір до яких проходив на зональних змаганнях.

Читати далі

Плавці з Кам’янського вибороли перемогу на першому етапі Кубка Дніпра

6 липня в Дніпрі проходив перший етап Кубку Дніпра з плавання. Змагання зібрали 498 спортсменів віком від 6 до 56 років з 11 місць України: Запоріжжя, Кам’янського, Києва, Кропивницького, Кривого Рогу, Одеси, Рубіжного, Соледару, Харкова, Черкас та Дніпра.

Читати далі

Камʼянський спортсмен Михайло Капуста виграв турнір з тхеквондо ВТФ у Німеччині

6 липня в німецькому місті Равенсбурзі пройшов турнір з тхеквондо ВТФ Bodensee Cap.

На змаганнях виступили сотні спортсменів з різних країн. Камʼянське представив  вихованець ДЮСШ№4 Михайло Капуста (тренери Олександр Кірпа та Аліна Крістєва). Спортсмен виборов золоту медаль змагань.

Читати далі