Міжвідомча співпраця в дії: представники ДСНС, медики та патрульна поліція відвідали обласний онкодиспансер у Дніпрі

Рятувальники, медики, патрульні поліцейські, курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, представники громадської організації зустрілись на території обласного онкодиспансеру.

Читати далі

Розглянули тендери, що викликають питання: на Дніпропетровщині зібралася робоча група «Прозорість та підзвітність»

Вчетверте на Дніпропетровщині  зібралася на засідання робоча група «Прозорість та підзвітність». Її учасники розглянули тендери, що викликають питання. Про це повідомили в ОВА.

Читати далі

На допомогу постраждалим від ракетного удару по Павлограду з обласного й місцевого бюджетів виділили 9 млн грн

На допомогу жителям будинків, які понівечив ворог під час ракетного удару по Павлограду, спрямували 9 млн грн.

На позачерговій сесії міськради з місцевого бюджету виділили 6 млн грн. Ще 3 млн надали з обласного.

Читати далі

Кам’янське взяло участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

Сьогодні, 6 березня, відбулося онлайн-засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, до якого долучилися начальник Кам’янської районної військової адміністрації Олег Гапіч, голова районної ради Максим Чехута, голова адміністративного центру району Андрій Білоусов, сільські, селищні та міські голови Кам’янського району.

Читати далі

У Кам’янському перевірили стан об’єктів цивільного захисту

Сьогодні, 15 лютого, міський голова Кам’янського Андрій Білоусов провів чергову нараду зі своїми заступниками та директорами комунальних підприємств міської ради щодо утримання та готовності захисних споруд цивільного захисту.

Читати далі

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов провів прийом громадян

Вчора, 9 лютого міський голова Кам’янського Андрій Білоусов провів особистий прийом громадян у режимі відеоконференцзв’язку Zoom. Під час прийому мер не тільки вислухав проблеми місцевих жителів, але й доручив підлеглим вирішити всі озвучені людьми проблеми.

Читати далі

Кам’янчани подали 64 проєкти на конкурс «Бюджет участі. Місто»

У Кам’янському триває цикл «Бюджет участі. Місто» 2022 року. Упродовж 2 місяців кам’янчани готували та надали громадські проєкти для участі в конкурсі. Цьогоріч змагатимуться 64 громадських проєкта.

Читати далі

Реконструкція будівель та комунальне майно: у Кам’янському пройшла позачергова сесія міськради

Сегодні, 7 лютого, відбулося засідання 16-ї позачергової сесії Кам’янської міської ради. До порядку денного увійшли 6 питань, які потребували нагального вирішення.

Читати далі

У Кам’янському встановлять меморіальну дошку загиблому бійцю АТО Олександру Іванішку

У Кам’янському було прийнято рішення про встановлення меморіальної дошки загиблому бійцю АТО Олександру Сергійовичу Іванішку. Про це стало відомо 31 січня під час засідання комісії з питань встановлення, збереження та утримання пам’ятних знаків.

Читати далі

Взаємодія Кам’янської міськради та органів з питань пробації дозволило заощадити 137 тис. грн бюджетних коштів

2 лютого у Кам’янській міській раді відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції Ігоря Лушпая з керівництвом уповноважених органів з питань пробації. Під час зустрічі були обговорені питання взаємодії місцевої влади та органів пробації Кам’янського.

Читати далі

Жителі Кам’янського тепер можуть ділитися враженнями від роботи місцевих ЦНАПів

Міністерство цифрової трансформації розпочало масштабну інформаційну кампанію з інформування громадян про змогу залишати відгуки та ділитися враженнями про сервіс у ЦНАП.

Читати далі