Як працює транспорт у Дніпрі 17 липня: діючі зміни на розклад

У Дніпрі 17 липня громадський транспорт працюватиме зі змінами. Через відключення напруги з боку живильної організації, можливі зміни в роботі тролейбусів. Також на роботу транспорту вплинув благоустрій інфраструктури.

Читати далі

Геомагнітна обстановка у Дніпрі: що очікує метеозалежних людей та технології 28 та 29 червня

28 та 29 червня Землю накриє магнітна буря з К-індексом 5, що класифікується як сильна. Метеозалежних можуть очікувати мігрені, нудота, стрибки тиску, стрес та інше. За прогнозом, геомагнітна обстановка має заспокоїтися до неділі – перейти в зелений рівень.

Читати далі

«Зливав» геолокації ЗСУ та актуальну інформацію про прильоти: у Дніпрі затримали блогера, що працював на рф

У Дніпрі Служба безпеки виявила та затримала прихильника рашизму, який передавав до рф геолокації ЗСУ та публічно закликав до захоплення влади в Україні. Зловмисником виявився 36-річний блогер з обласного центру.

Читати далі

У Дніпрі під час влаштованої нардепом Тищенком “облави на ботоферми” сталася бійка: що відомо

У четвер, 20 червня, народний депутат Микола Тищенко приїхав до міста Дніпра, щоб, за його словами, перевірити інформацію про діяльність ботоферм та колцентрів, які здійснюють шахрайські дії проти українців. Під час його перебування в місті трапився інцидент із бійкою, в якій начебто брали участь охоронці нардепа.

Читати далі

Ракетно-дронова атака по Україні: як спрацювала ППО та які наслідки

У ніч на 20 червня 2024 року російські окупанти завдали удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні БпЛА типу «Shahed». Наші оборонці неба збили 5 ракет та 27 дронів.

Читати далі