Сонце і легкий морозець: погода у Дніпрі влаштовує золотий тиждень

Найближчий тиждень принесе в Україну переважно суху та теплу погоду завдяки антициклону, який визначатиме метеорологічну ситуацію в регіоні. Попри нічні заморозки в окремих областях, денна температура буде комфортною, а місцями навіть вищою за норму. Тумани стануть звичним явищем, хоча опади очікуються лише локально. Прогноз погоди на кожен день підтверджує, що цього тижня варто насолодитися сонячними годинами, передає редакція сайту 056.

Читати далі

Від трусів на голові до перемоги: історія криворізької «Супермами» Ольги

У 8 сезоні популярного телешоу «Супермама» вибухнула нова зірка — Ольга з Кривого Рогу. Стиліст з підбору кольоротипу та організаторка розважально-інтелектуальних ігор для українок, вона вирішила ризикнути та взяти участь у проекті, який об'єднує найкращих мам країни. Її рішення вийти на новий рівень прийшло під час другого декрету, але справжні виклики чекали на неї після початку повномасштабного вторгнення, передає редакція сайту 056.

Читати далі

Зірковий вибух: як цей тиждень змінить життя знаків зодіаку

Наступний тиждень з 21 по 27 жовтня принесе безліч несподіваних подій і емоційних злетів. Енергії цього періоду будуть стимулювати зміни, які можуть зачепити як особисте життя, так і професійний розвиток. Для багатьох це час завершення старих справ і підготовки до нового, тому важливо зосередитися на своїх планах і поставити перед собою чіткі цілі. Якщо давно хотіли зробити крок вперед — цей тиждень подарує вам таку можливість, передає редакція сайту 056.

Читати далі

“Собаче діло”: як квадробери захоплюють Дніпро

Кілька місяців тому до Дніпра дібрався новий феномен – квадробіка. Його представники бігають карачки в масках із мордами тварин, накладними хвостами та в пухнастих рукавичках. Вони привертають увагу суспільства: одним вони підіймають настрій, в інших викликають неприязнь, а для деяких стають приводом для насмішок.

Читати далі

Пранк та нова субкультура: як квадробери захоплюють Дніпро

Кілька місяців тому до Дніпра дібрався новий феномен – квадробіка. Його представники бігають карачки в масках із мордами тварин, накладними хвостами та в пухнастих рукавичках. Зазвичай, це діти. Але є інший вид – дорослі, які намагаються привернути до себе увагу.

Читати далі

Рятівний потяг: жителі Донеччини щодня евакуюються до Дніпропетровщини та Львівщини

Евакуаційний потяг, який вивозить жителів Донеччини до більш безпечних регіонів з подальшим розселенням, курсуватиме щодня. Людей евакуюватимуть до Дніпропетровської та Львівської областей.

Читати далі

Хотів “пролетіти” огорожу, але розбив авто: у Дніпрі нетверезий водій потрапив в ДТП, – ВІДЕО

Вчора вночі у Дніпрі на Запорізькому шосе нетверезий водій автомобіля Nissan вирішив скоротити шлях. Він в'їхав в огорожу, пошкодивши власне авто та дорожній знак.

Читати далі

Загроза для радіаційної безпеки: Запорізька АЕС знову опинилася на межі блекауту

Запорізька АЕС знову опинилася на межі блекауту. Сьогодні, 21 жовтня, о 12:18 через систематичні ворожі обстріли відключилась одна з двох ліній електропередачі, що з'єднують тимчасово електростанцію із об’єднаною енергосистемою України.

Читати далі