Дитячий футбольній школі «Надія» виповнилося 30 років

З 8 по 30 жовтня в Кам’янському пройшов турнір з футболу серед дитячих команд міста 2012 та 2013 років народження. Шість команд змагались на стадіоні «Надія» у форматі 8+1. Змагання були присвячені 30-ти річчю з дня відкриття комунального закладу «Дитячо – юнацька футбольна школа «Надія».

Загальне керівництво змагань здійснювало управління молоді та спорту міської ради. Організаторами змагань виступили КЗ «ДЮФШ «Надія» та федерація футболу міста Кам’янське за підтримки громадської організації  «Бджола». 

В останньому матчі між командами «Надія» (тренер – Андрій Широкий) та «АФК» (тренер – Олег Іванов) вирішувався переможець. Вже на першій хвилині матчу рахунок був відкритий нападником «АФК». Надалі рахунок тільки збільшувався на користь вихованців Олега Іванова, матч закінчився несподівано з рахунком 6:0 на користь «АФК».

На церемонії нагородження були присутні почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, перший заступник голови федерації футболу міста Ігор Ігнатенко, представники громадської організації «Бджола» Тетяна Дарадан, Антон Гусєв, Олександр Кірпа, перший директор ДЮФШ «Надія» Володимир Ревякін, Олексій Бурма, який очолював спортивний комітет міста у 1992 році, ветерани футболу, тренери та звичайно батьки гравців. Дуже багато було сказано теплих слів командам і тренерам але саме головне щоб наші діти жили і тренувалися в мирі. Всі команди-учасники були нагороджені кубками та м’ячами. Третє місце виборола команда «Надія» (тренер – Дмитро Лоік), друге у команди «Надія» (тренер – Андрій Широкий) а переможцями, вигравши всі свої матчі, стала команда «АФК» (тренер – Олег Іванов). Кращими гравцями турніру стали Данило Кішаковський – команда «Надія», Олександр Міркулов – команда «Надія», Радіон Завгородній – команда «АФК». Призери та всі гості були нагороджені пам’ятними медалями, а ще директору ДЮФШ «Надія» Юрію Макієнко подарували для футбольних воріт два комплекти футбольних сіток. 

“Це був перший дитячий турнір який ми провели з початку війни, але ми віримо в нашу перемогу, віримо в ЗСУ! Все буде Україна!”, – підсумував Едуард Коряк.