Захищаючи Україну загинув кам`янчанин Євген Луценко

22 листопада поблизу населеного пункту Очеретине на Донеччині загинув солдат Євген Олександрович Луценко.

Громада Камʼянського, міський голова Андрій Білоусов, Кам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Читати далі

Надають допомогу безхатькам: у Камʼянському працює Центр комплексного обслуговування та реінтеграції бездомних осіб

У Камʼянському працює Центр комплексного обслуговування та реінтеграції бездомних осіб. Це дуже важливо, адже з настанням холодів люди без житла знаходяться на межі виживання, тому робота закладу набуває особливого значення. Центр для бездомних осіб забезпечує їм нічне перебування, харчування, обстеження, медичну та психологічну допомогу. Працівники закладу видають посвідчення про взяття на облік, допомагають отримати реєстрацію та відновити документи, майнові й житлові права, працевлаштуватися та вирішити багато інших питань. Також діє соціальний патруль, який виявляє бездомних осіб на вулицях та направляє до закладу.

Читати далі

Мер міста Камʼянське провів черговий об’їзд міста

Міський голова Камʼянського Андрій Білоусов провів об’їзд міста на предмет посипки доріг та тротуарів піщано-сольовою сумішшю, ремонту аварійних ділянок автошляхів, відновлення ліній зовнішнього освітлення та прибирання дерев і гілок, які впали після останнього снігопаду та шквального вітру.

Читати далі

Кам’янські гімнастки успішно виступили на Всеукраїнському турнірі

З 24 по 26 листопада у Дніпрі проходив V Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “Dnipro Grace”.

У змаганнях взяли участь майже 900 гімнасток. Виступали команди з різних міст України: Дніпро, Кропивницький, Павлоград, Нікополь, Запоріжжя, Кременчук, Харків, Новомосковськ, Камʼянське.

Читати далі

Центр підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та сімей загиблих захисників працює у Камʼянському 

У Кам’янському працює Центр соціальної підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України, який є дієвим інструментом з налагодження комунікацій між ветеранами та надавачами публічних послуг.

Читати далі

Захищаючи Україну загинув кам`янчанин Юрій Бешлега

1 листопада поблизу населеного пункту Макіївка на Луганщин загинув солдат Бешлега Юрій Миколайович.

Громада Камʼянського, міський голова Андрій Білоусов, Кам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким полеглого захисника.

Читати далі