У центрі Кам’янського міняють кабель, що забезпечує рух трамваїв за маршрутом №2

Роботи проводяться з 14:00 30 жовтня на вулиці Миру, на відрізку між вулицею Медичною та проспектом Свободи. До заміни кабелю залучено підрядну організацію.

Про це повідомляють на КП «Транспорт».

На підприємстві зазначили, що за місяць це вже друга ділянка на даному маршруті, де проводиться заміна кабелю. На першій ділянці, по вулиці Долматова, ці роботи успішно виконали 2 тижні тому.

«На відміну від усіх інших трамвайних маршрутів, ухил 2-го маршруту – підживлений відразу двома кабелями для підвищення безпеки руху трамваїв на складному відрізку колії, – пояснюють фахівці. – Раніше на даному відрізку маршруту час від часу виходили з ладу кабелі, які живлять ухил, що, в свою чергу, призводило до незручностей для пасажирів та їхнього незадоволення роботою маршруту №2. Після завершення ремонтних робіт маршрут стане більш надійним».

Нагадаємо, у зв’язку з проведенням даних робіт, з 30 жовтня припинено рух трамвая №2 по схилу проспекту Свободи. Наразі він курсує за схемою: «вул. О. Довженка (колишня вул. Маяковського) – вул. Дунайська». Відновлять рух трамвая №2 за звичайним маршрутом відсьогодні, з 1 листопада.