Мер міста Камʼянське провів черговий об’їзд міста

Міський голова Камʼянського Андрій Білоусов провів об’їзд міста на предмет посипки доріг та тротуарів піщано-сольовою сумішшю, ремонту аварійних ділянок автошляхів, відновлення ліній зовнішнього освітлення та прибирання дерев і гілок, які впали після останнього снігопаду та шквального вітру.

Читати далі

Працювали всю ніч: на дорогах та тротуарах Кам’янського 36 одиниць спецтехніки ліквідували наслідки негоди

Попри те, що вночі на території міста надзвичайних подій не зафіксовано, протягом ночі на дорогах та тротуарах міста працювало 36 одиниць спецтехніки. Ситуація контрольована.

Читати далі

У Кам’янському продовжують ремонтувати під’їзди та покрівлі

Комунальне підприємство “Добробут” (управитель більшості багатоквартирних будинків у Кам’янському) продовжує звітували про те, що зроблено за останні дні або наразі знаходиться в процесі виконання.

Читати далі

У Кам’янському КП «Добробут» приводить до ладу під’їзди будинків

Майже щодня до КП «Добробут» надходять заявки на ремонти в багатоквартирних будинках, які знаходяться під його обслуговуванням. Кожну з них уважно розглядають спеціалісти підприємства та формують пріоритетність виконання робіт.

Читати далі

Комунальники Камʼянського полагодили каналізацію по вул. Механізаторів

Про виконані на цьому тижні роботи, під час яких з каналізації по вул. Механізаторів витягли величезну купу різноманітного мотлоху та побутових відходів, повідомили на комунальному підприємстві «Добробут». На підприємстві розповіли, що з метою відновлення належної роботи каналізаційної системи, працівниками підприємства було проведено ремонтні роботи випуску каналізації житлового будинку № 19 (1 під’їзд) за вулицею Механізаторів. Вилучено велику кількість різних відходів, які не давали змогу випуску належно працювати.

Читати далі

У Кам’янському проводять заміну випусків каналізації та комунікацій у підвалах проводять КП «Добробут» та аварійна служба

У Камʼянському комунальники проводять роботи  за багатьма адресами в будинках, що обслуговує комунальне підприємство «Добробут».

Читати далі

Покрівлі багатоповерхівок продовжують ремонтувати у Кам’янському

У Кам’янському продовжуються планові ремонти покрівель багатоквартирних будинків. На КП “Добробут” продовжують звітували про те, що зроблено за останні дні або в процесі виконання.

Читати далі

У Камʼянському ремонтують тротуар, що веде до спортшколи та амбулаторії

Вчора, 29 травня, на лівобережжі Кам’янського розпочалися ремонтні роботи з укладання нового тротуару на доріжці, що пов’язує проспект Перемоги з ДЮСШ № 2, амбулаторією та ЦНАПом.  

Читати далі