Юні «зірочки» з Кам’янського здобули три перемоги на міжнародному фестивалі у Лондоні

Вихованці творчої майстерні «Гармонія» вибороли одразу три перші місця на міжнародному фестивалі юних талантів «Golden Time», який щорічно проходить у столиці Великобританії – Лондоні. Про це повідомила прес-служба театру ім. Лесі Українки.

Golden Time – це унікальна онлайн-платформа, яка дозволяє юним «зірок» із різних куточків світу продемонструвати свій талант та голосно заявити про себе на міжнародному рівні. Цього року у фестивалі брали участь талановиті діти майже із 20 країн світу. Їхні творчі роботи оцінювало авторитетне журі, члени якого широко відомі у світі мистецтва Євросоюзу та США.

Творча майстерня «Гармонія» кам’янського театру зайняла три перші місця у номінації «Театр» у змішаній віковій категорії, отримавши майже максимальні оцінки від журі.

Дипломами були відзначені всі роботи, які були надіслані на конкурс: спектакль «Легенди Нарнії» (загальна оцінка журі – 97,5%), поетичний етюд «Казка» (загальна оцінка журі – 96,5%), спектакль «Сонце серед ночі» (загальна оцінка журі – 97,5%).

«Ми не вперше беремо участь у творчих конкурсах та фестивалях, проте всі ці конкурси були в Україні. І нам було дуже цікаво спробувати свої сили на міжнародному рівні, було дуже цікаво, як сприймуть наші роботи за кордоном експерти зі світовими іменами. Тому перемога у фестивалі “Голден Тайм” має для нас дуже велике значення. І не просто перемога, а ті найвищі оцінки, які поставили нам члени журі. Це приємно! Це той показник, яким справді можна пишатися. Це дуже важливо для дітей, щоб вони розуміли і знали, на якому високому рівні знаходяться їхня підготовка та творчий потенціал», – зазначила одна з керівників студії, заслужена артистка України Марина Юрченко.