Як у Камʼянському працює відновлений автобусний маршрут №29 та маршрут №10

На початку жовтня виповнився рівно місяць, як у Кам’янському було відновлено роботу автобусного маршруту № 29. Цей маршрут знову почав працювати на численні прохання містян. 

Як повідомили в управлінні транспортної інфраструктури міської ради, старий новий маршрут доволі популярний серед містян – ним охоче користується чимало кам’янчан.

Зараз на лінію виходять 5 мікроавтобусів «Мерседес-спринтер». При збільшенні пасажиропотоку вирішуватиметься питання збільшення кількості мікроавтобусів або використання автобусів середньої та великої місткості.

Окрім того, нормально працює ще одне нововведення – скорочення інтервалу руху автобусів № 10. На прохання керівництва Дніпровського державного технічного університету вранці інтервал було скорочено, щоб студенти могли нормально діставатися з лівого берега на Дніпрострой, де розташовані основні корпуси ДДТУ.

Начальник Управління транспорту Дмитро Конельський побував в університеті, зустрівся з керівництвом та профспілковим активом навчального закладу, нарікань на роботу маршруту №10 немає.