Волонтери Кам’янського зібрали та доставили на Луганщину спорядження для військових

Волонтери «Фонду розвитку Кам’янського» доправили на Луганщину партію гуманітарної допомоги для військовослужбовців 115-ї ОМСБ. Підрозділ несе службу та успішно виконує бойові завдання на Сєвєродонецькому напрямку. Про це повідомляє прес-служба ФРК.

Район Сєверодонецька є однією з найгарячіших точок у Східній зоні бойових дій. Окупанти не залишають намірів оточити та захопити місто. Саме сюди кам’янські волонтери привезли необхідне спорядження: генератор, кікімори, розвантаження, наколінники та кепки. У тому числі були доставлені білизна, засоби гігієни та продукти.

«Жіноча сотня» та волонтерська команда гімназії №11 передали маскувальні сітки, а студенти закладу разом із учнями ЗОШ №25 – малюнки та сувеніри ручної роботи.

Також до збору вантажу для військовослужбовців приєдналися небайдужі кам’янчани, які приносили у Фонд продукти харчування, гігієнічні засоби та медикаменти. 

Більш того, представники Молодіжної ради міста сформували добровільний волонтерський корпус Фонду. Хлопці та дівчата збирали продуктові набори у торгових центрах, а потім власноруч фасували їх для відправлення на фронт.

«Команда «Фонду розвитку Кам’янського» продовжує системно підтримувати захисників України, а також тих, хто через війну залишив свої будинки. Вдячний містянам, які долучаються до цієї роботи. А особливо – молоді. Прикро, що їхня юність проходить у таких турботах. Але їхня відданість – це секрет стійкості та непереможності України», – зазначив директор фонду Максим Чехута.

Він також подякував міському голові Кам’янського Андрію Білоусову за сприяння у доставці необхідних вантажів. Зокрема, мерія міста забезпечує транспортування гуманітарної допомоги. Особисто Андрій Білоусов неодноразово передавав у розпорядження фонду продукти харчування для військовослужбовців та переселенців.