Волонтери Кам’янського забезпечили медикаментами військових у трьох областях України

Представники «Фонду розвитку Кам’янського» із колегами-волонтерами забезпечили необхідними медикаментами, спорядженням та продуктами харчування військовослужбовців та бійців тероборони у трьох областях України. Протягом двох днів вони відвідали Донецьку, Херсонську та кордони Дніпропетровської області.  

«Запорука перемоги – у нашій єдності, інших варіантів немає. Медикаменти збирали по всій країні. Відгукнулися не лише українські громади. Допомога надіслали також із США. Ми отримали посилки з Сіетлу, Мічигану, Чикаго та інших міст Америки. Це велика підтримка», – розповів волонтенр Віталій Чернишев.

«Обсяг медичних вантажів, які ми прямо чи опосередковано направили на лікування військових, уже перевищив 600 кг. Залучаємо всі можливості для того, щоб якнайшвидше реагувати на запити від військових. Важливо, що між волонтерами України та зарубіжжя фактично утворилася колаборація, яка дозволяє шукати необхідне у широкому географічному діапазоні», – зазначив директор «Фонду розвитку Кам’янського» Максим Чехута.

Загалом протягом двох днів, 13-14 травня, волонтерська команда здолала майже тисячу кілометрів дорогами України.

«Логістичні ланцюги є серйозною проблемою під час війни. До того ж – паливна криза. Хочу подякувати голові екологічної комісії Кам’янського Олександру Лукашову за вирішення питання доставки медикаментів на Дніпропетровщину. Також вдячний міському голові Андрію Білоусову, який надав допомогу харчами для бійців, а також сприяв доставці вантажів за місцем призначення», – каже Максим Чехута.