Важлива інформація для кам’янчан: міський центр зайнятості інформує

З початку 2022 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями до Дніпропетровської обласної служби зайнятості, становила майже 21 тис. одиниць. Про наявність вільних робочих місць поінформували службу зайнятості понад 5200 роботодавців області.

Найбільша частина (понад 67,2%) вільних робочих місць, що пропонувались роботодавцями, була зосереджена у Дніпрі та Кам’янському. Які професії були найбільш затребуваними на ринку праці Дніпропетровщини  Деталі за посиланням:   https://is.gd/QakvSw 

Кам’янський міський центр зайнятості інформує, що роботодавці можуть самостійно подати вакансію на канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» через:

– чат-бот Державної служби зайнятості  @DCZWorkNowBbot;

– заповнення форми:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQbsybwC1Afp0o5b5RIXFCc0N7TlfDOM_ZzXku5GVzIX3JCw/viewform?fbclid=IwAR3SiQv7fE3pRCXVU5k1PRB5EQl1nwTFMrvsmZmlZw2YeRI9cVbBEzrKwlk 

Переглянути всі актуальні вакансії можна на офіційному сайті Дніпропетровської обласної служби зайнятості https://dnp.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy. База вакансій служби оновлюється щодня.

Долучайтеся до Telegram-каналу: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» – https://t.me/worknowdcz.