В Камʼянському пройшло засідання штабу з питань підготовки до опалювального сезону: місто готове на 98%

22 вересня в Камʼянському пройшло чергове засідання штабу з питань підготовки до нового опалювального сезону в умовах воєнного стану.  

На засіданні була обговорена поточна ситуація на теплопостачальних підприємствах, об’єктах соціальної сфери та у житловому фонді. До цього в місті були проведені необхідні ремонти, гідравлічні випробування та інші підготовчі заходи. 

Згідно із звітом засідання штабу, загалом на даний час місто готове до осінньо-зимового періоду на 98%, роботи з підготовки майже завершені. Їх планують завершити в найближчі два тижні. 

Як доповів заступник міського голови Олег Максименко, житловий фонд (1992 житлових будинки, 1392 з яких з ЦО) готовий на 100%, відповідні паспорти теж підписано.  

Щодо соціальної сфери, всі підготовчі роботи також завершені. Це 50 шкіл, 47 дошкільних навчальних закладів та 7 закладів охорони здоров’я.

Готовність теплопостачальних підприємств складає 95+%. На 100% підготовлені теплові пункти та котельні, але триває підготовка теплових мереж, усуваються слабкі місця, які показали гідровипробування. 30 пелетних котелень готові на 100%. 

КП «Транспорт» теж доповіло про 100% готовність.

Окрім того, на опалювальний сезон 2022-2023 в «Інформаційні системи» на опалювальний період додадуть ще двох операторів. «Міська аварійна служба» буде посилена ще трьома автомобілями – 2 сантехнічних та один з електрики (зараз 7 сантехнічних та один з електрики).

Нагадаємо, на початку вересня місто відвідали представники Мінрегіону та облдержадміністрації, які були вражені темпами робіт та готовністю міста до опалювального сезону.