Український фонд соціальних інвестицій продовжує реалізацію проєктів у Кам’янському

Військова агресія РФ змушує багатьох українців залишати власні домівки. На теперішній час у Кам’янському проживають більше 15 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Забезпечення усіх громадян якісним і повноцінним медичним обслуговуванням – одне з щоденних завдань системи охорони здоров’я міста.

Як повідомили в департаменті економічного розвитку міської ради, завдяки Українському фонду соціальних інвестицій в місті продовжується впровадження субпроєкту «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у амбулаторії ЗПСМ № 5 ЦПМСД № 1 м. Кам’янське, Дніпропетровської області/KfW» у межах проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)».

В рамках проєкту проводиться заміна та монтаж дверних блоків, капітальний ремонт підлоги, стелі, комплексний ремонт стін у приміщеннях, заміна обладнання системи вентиляції, системи водопроводу та каналізації та ін.

Також, у рамках даної ініціативи, амбулаторія отримала медичне обладнання (засоби індивідуального захисту, цифровий стетоскоп, 12-канальний кардіограф, дефібрилятор, монітор пацієнта, коагулометр 4-канальний, центрифугу та ін.) на загальну суму більше 500,0 тис.грн.

Даний субпроєкт впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KFW.