У Палаці тенісу у Кам’янському відбувся турнір на підтримку ЗСУ

У Кам’янському продовжується благодійний спортивний марафон на підтримку збройних сил України. Отже, 14 травня у Палаці тенісу СК «Прометей», стали сильніші спортсмени та майстри спорту з Дніпропетровської області.

Керівник управління молоді та спорту КМР Едуард Коряк розповів, що благодійний спортивний марафон на підтримку Збройних сил України стартував у Кам’янському ще у квітні, і в ньому вже взяли участь футбольні та баскетбольні команди. Наразі до них приєдналися тенісисти.

Зі словами привітання до спортсменів звернулися мер Каменського Андрій Білоусов та голова військової адміністрації Кам’янського району Олег Гапіч.

«В рамках марафону миру організували благодійний турнір з тенісу. Учасниками заходу стали найсильніші спортсмени з Кам‘янського, Дніпра, Новомосковська, Кривого Рогу, призери та переможці України, майстри спорту. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу ЗСУ!

Радий вітати на турнірі кам’янчан та гостей нашого міста. На сьогоднішній день ми маємо можливість займатися спортом у нашому місті, бо ситуація стабільна та контрольована. Бажаю перемоги вам, та перемоги Україні», – сказав Андрій Білоусов.