У Кам’янському відбувся захід «Будуємо майбутнє»

Завдяки Центру молодіжних ініціатив та Громадській організації «Простір ініціативних» у Кам’янському відбувся проєкт «Будуємо майбутнє». Його мета сприяти працевлаштуванню молоді у Кам’янській міський територіальній громаді та сприяти інтеграції та адаптації ВПО у новій громаді та соціальній згуртованості молоді.

В рамках події відбулися заходи з неформальної освіти для молоді з питань працевлаштування для розвитку та вдосконалення навичок, які необхідні молодим людям для побудови успішної кар’єри або початку власної справи.

Заходи проєкту включали ефективні інструменти для обрання професії та розвитку кар’єри молоді. А методика edutainment дозволила об’єднати ігрові та навчальні механізми. «Будуємо майбутнє» складався з п’яти інтерактивних занять:

  • Планування кар’єри та прийняття рішень; 
  • Пошук роботи та критичне мислення; 
  • Співбесіда та ведення переговорів; 
  • Тайм-менеджмент та work-life balance; 
  • Ефективна презентація та креативність. 

Таким чином, активності покликані допомогти молоді з професійним самовизначенням, здійснити ефективну профорієнтаційну роботу серед молоді, здійснити її професійне та кар’єрне консультування.

Проєкт «Будуємо майбутнє» реалізується за підтримки National Endowment for Democracy, ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» та HUB 6/9.