У Камʼянському завершилися ігри групового турніру у лізі “А” осіннього чемпіонату з футболу

В останньому матчі на стадіоні 18-ї школи зустрічалися команди «АФК» та «Сталь». Обидві команди розпочали матч активно, невелика перевага була на боці «АФК». Гравці переважно віддавали перевагу дальнім ударам по воротах, але надійно зіграли воротарі і «АФК, і «Сталі».

До середини першого тайму «Сталь» вирівняли гру, за що й були винагороджені – один із їхніх далеких ударів досяг мети, м’яч повз воротаря низом влетів у дальній кут. «АФК» кинулася відіграватися, але або блискуче грав воротар «Сталі», або дальні удари «академіків» не відрізнялися точністю. Та й захист «Сталі» грав самовіддано та грамотно.

Після перерви малюнок гри не змінився – «АФК» намагалася відігратися, «Сталь» вперто оборонялася, надійно грав воротар, часто удари «АФК» були повз ворота. Більше того, «Сталь» провела кілька гострих контратак, і вже воротареві «АФК» довелося рятувати свою команду. Під час однієї з атак «АФК» лише штанга врятувала ворота «Сталі», окрім того, команда намагалася відверто тягнути час, за що з воротаря отримав «гірчичник» від судді.

І все ж «АФК» відігралася – під час однієї із затяжних атак у штрафному майданчику «сталеварів» зібрався цілий натовп футболістів обох команд, були одразу два зіткнення з падіннями, і після другого суддя показав на одинадцятиметрову позначку. Чи був пенальті обґрунтованим чи ні, сперечалися на трибунах, але, як кажуть, суддя завжди має рацію. Пенальті «АФК» пробив точно у кут, воротар був безсилий, рахунок став 1:1.

«АФК» намагалася атакувати і далі, але більшого досягти не зуміла, в результаті бойова нічия. Отже, груповий турнір у лізі «А» закінчено, до півфіналу вийшли команди «Атлетік», «АФК», «Рапід» та «Сталь». 

Матчі півфіналу відбудуться у суботу, 15 жовтня, на стадіоні ДЮСШ №2 на лівому березі зустрінуться «Атлетик» та «Сталь», початок о 13:00. «АФК» та «Рапід» зустрінуться на стадіоні 18-ї школи на Черемушках, початок о 15 годині.