У Центральній бібліотеці Кам’янського презентували виставку картин

30 вересня книгозбірні Кам’янського відзначили Всеукраїнський день бібліотек. Цьогоріч масштабних святкувань не проводилося. Бібліотекарі вирішили працювати в звичайному режимі, тож без запланованих для містян заходів не обійшлося. Напередодні професійного свята у бібліотеці презентували виставку картин кам’янчанина Георгія Самойлова. 

Георгій Самойлов писати картини розпочав вже вийшовши на заслужений відпочинок. До цього успішно реалізував свій талант в архітектурі. В кінці минулого століття був головним архітектором міста. 

На жаль, через стан здоровʼя сам автор виставки не зміг презентувати роботи містянам особисто, тож відвідувачі знайомилися з роботами самостійно – з презентації ведучої та вивчаючи його картини. 

Одну з робіт автор подарував бібліотеці – ту, де зображена будівля, де знаходиться наша книгозбірня. Свій власний стиль, бачення, митець чудово передавав на полотнах. 

“Це вже друга виставка картин Самойлова. Перша була минулого року напередодні дня міста. Тут представлені картини, що були і в минулій його виставці, і нові картини”, – повідомила завідуюча відділом електронно-бібліографічним та електронної інформації ЦБС Камʼянського Людмила Ревко.

По закінченню виставки містяни зможуть придбати вподобані картини Георгія Самойлова.