Працівників освіти Камʼянського привітали з професійним святом

У цьому році День працівників освіти припадає на неділю, 2 жовтня.

З нагоди цієї дати працівників освіти Кам’янського привітали із професійним святом.  На урочистій церемонії, що пройшла 29 вересня на Новій сцені театру, робітникам навчальних закладів міста були вручені почесні грамоти та квіти.

Сьогодні освітянська спільнота Кам’янського – це більше 3 тисяч педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної та мистецької освіти. Щодня вони наполегливо та самовіддано працюють, долають труднощі військового часу, запроваджують нові форми навчання, а найголовніше – дають нашим дітям можливість відволіктися та жити звичайним життям.

Для довідки: у 2022-му в м. Кам’янському навчальний рік розпочали 3133 педагогічних працівники: 1958 – в закладах загальної середньої освіти, 818 – в закладах дошкільної освіти, в закладах позашкільної освіти – 182 педагогічних працівники. В закладах спеціалізованої мистецької освіти – 175 педагогів. 

Більший відсоток педагогічних працівників (93%) в закладах освіти міста складають жінки. За останній рік до закладів освіти прийнято більше 120 молодих педагогів.