Позачергове засідання міської ради пройшло у Камʼянському

30 вересня у Камʼянському відбулося позачергове засідання сесії міської ради.  Було розглянуто 17 питань.

На пленарному засіданні було розглянуто ряд важливих для громади та життєдіяльності міста питань.

  • Міська рада прийняла рішення про перейменування вулиць, провулків, проспектів, бульварів, площ, скверів тощо Кам’янської міської територіальної громади, назви яких пов’язані з державою-агресором та/або її союзниками, під час дії воєнного стану. 

(Починаючи з кінця травня у Кам’янському проводилися консультації з громадськістю з даного питання, упродовж яких містяни мали можливість надати свої пропозиції та проголосувати за нові варіанти назв за кожною окремою вулицею).

  • Окремими рішеннями міської ради було вдосконалено програму розвитку місцевої системи централізованого оповіщення цивільного захисту та скориговано програму підвищення боєздатності та функціонування Кам’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та військової частини А4608, А7222 на 2022 рік.
  • Продовжується процес реформування галузі охорони здоров’я міста. Прийнято рішення про приєднання КНП КМР “Міська лікарня N 7” до КНП КМР “Міська лікарня швидкої медичної допомоги” з метою зменшення лікувальними закладами адміністративних витрат та направлення зекономлених коштів на придбання обладнання, медикаментів та проведення ремонтів для покращення умов перебування пацієнтів.
  • Внесено зміни до бюджету на 2022 рік з урахуванням першочергових потреб громади.