Квести і подарунки: як Кам’янське відсвяткувало День захисту дітей

У Центральному парку Кам’янського нагородили учасників міського квесту та шахового марафону. Міський голова Андрій Білоусов разом з начальником Кам’янської військової адміністрації Олегом Гапічем привітали дітей в міському парку культури і відпочинку, вручили нагороди та подарунки учасникам і переможцям квесту, спортивних змагань та онлайн марафону єдності з шахів.

Отже, протягом години молодіжні спортивні команди виконували завдання квесту «Країна дитинства», змагаючись у швидкості та ерудиції. На алеї біля паркової сцени турнір провели шахісти. Не залишилися осторонь і юні глядачі – для них організатори підготували рухливі ігри та заохочувальні подарунки.

«Хочу подякувати нашим захисникам, завдяки яким маємо можливість проводити це свято. Щиро бажаю здоров’я всім учасникам, їхнім рідним та близьким, а також перемоги Україні», – сказав міський голова Андрій Білоусов, відкриваючи церемонію нагородження переможців.

Організували свято громадська організація «Фонд розвитку Кам’янського» та управління молоді та спорту міської ради. Учасників команд-переможців нагородили грамотами, медалями солодощами та подарунками.