Флешмоб і майстер-класи: як Кам’янське відсвяткувало День української вишиванки

19 травня міський голова Андрій Білоусов та начальник районної військової адміністрації Олег Гапіч відвідали захід, присвячений Дню української вишиванки у школі №22.

Наразі, в навчальному закладі відкрили дві гончарні майстерні, де діти тепер матимуть змогу розвивати свої творчі здібності.

Також, для школярів міста та дітей з інших регіонів України провели патріотичний флешмоб «Жива вишиванка» та майстер-класи з ліплення та малювання, і провели благодійну лотерею на підтримку ЗСУ.

«Разом з начальником Кам’янської військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали захід, присвячений Дню вишиванки у школі №22. У навчальному закладі відкрили дві гончарні майстерні, де діти зможуть розвивати свої творчі здібності. Для школярів міста та дітей з інших регіонів України провели патріотичний флешмоб «Жива вишиванка» та майстер-класи з ліплення і малювання. Також на підтримку ЗСУ провели благодійну лотерею. Дякую керівнику департаменту з гуманітарних питань  за вдало організований навчальний процес в місті та активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку ЗСУ та тероборони! Дякую керівнику та колективу школи. Разом до перемоги!»