До уваги кам’янчан: було змінено алгоритм роботи інформаційних табло, які відображають приблизний час очікування міського транспорту

Через запровадження військового стану в Україні та необхідністю дотримуватися режиму світломаскування було змінено алгоритм роботи інформаційних табло, які відображають приблизний час очікування міського транспорту.

Було видалено відображення сервісного повідомлення “ОНОВЛЮЄМО ІНФОРМАЦІЮ”, яке раніше відображалося за відсутності або нестабільного зв’язку GSM та “ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ”, яке виводилося на екран за відсутності транспорту на кінцевій зупинці. Замість цього на моніторах відображатиметься лише час і температура у верхньому правому куті, решта поля буде темною.

Відображення розрахункового часу прибуття транспорту на інформаційному табло починається з моменту заїзду транспортного засобу в зону першої зупинки маршруту до моменту заїзду в зону розміщення інформаційного табло (приблизно за 10-30 метрів до зупинки).

Ознакою нормальної роботи табло є відображення поточного часу та температури в сегменті, який займає окрему комірку у правому верхньому куті інформаційного табло. Увечері протягом двох хвилин після того, як останній пасажирський транспорт зійшов з маршруту, на основному моніторі не буде відображатися жодної інформації.

На час військового стану повністю знеструмлені всі світлодіодні рядки, що біжать, з назвою міських зупинок пасажирського транспорту.

На сьогоднішній день у мережі 34 монохромних табло, 3 повнокольорові та 1 табло з вбудованим відеоекраном та можливістю відтворення відеоряду соціально-значущої інформації. Єдина диспетчерська служба дистанційно виводить на екрани табло інформацію про можливі зміни у роботі міського пасажирського транспорту, що чергується із прогнозом прибуття.