До Дня міста: переселенців Камʼянського запрошують до участі в конкурсі малюнків

З нагоди святкування Дня міста у Кам’янському пройде конкурс малюнків «Мрії збуваються». Долучитися до нього запрошують переселенців та їхніх дітей.

Організатори конкурсу – ГО «Бджола» – обіцяють подарунки усім маленьким учасникам, а також суперпризи для п’ятьох фіналістів.

Умови участі нескладні: потрібно намалювати свою мрію на аркуші формату А4 олівцями або фарбами та надіслати організаторам фото малюнка та контактну інформацію одного з батьків для реєстрації у конкурсі (ім’я, прізвище дитини та матері або батька, контактний номер телефона) до 13 вересня включно.

Надіслані на конкурс малюнки будуть оприлюднені у соціальній мережі. Гарантовані подарунки отримають усі маленькі художники, а п’ять малюнків, які наберуть найбільшу кількість лайків, отримають суперприз (голосування триватиме до 15 вересня включно).

Детальніше про реєстрацію для участі у конкурсі – за посиланням.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 17 вересня о 12:00 на малій сцені центрального парку культури та відпочинку. В програмі заходу аніматори, приємні сюрпризи, розваги та подарунки.