Центр молодіжних ініціатив допомагає постраждалим від війни

Волонтерська платформа «СпівДія хаб» надає допомогу всім потребуючим.

У Кам’янському за підтримки міського голови Андрія Білоусова на базі Центру молодіжних ініціатив активно працює представництво волонтерської платформи «СпівДія хаб».

Це програма, яка надає підтримку цивільним людям, які постраждали від війни та внутрішньо переміщеним особам.

Команда волонтерів платформи щодня формує десятки боксів допомоги з тим, що Ви вказали в заяві та попередить Вас про готовність забрати допомогу.

Вже видано понад 400 коробок з гуманітарною допомогою.

Розпочали співпрацю з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», який координує гуманітарну допомогу, захищає права внутрішньо переселених осіб та ветеранів в усіх областях України.

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України 24 лютого 2022 року, SSS зосередив свою роботу на проєктах гуманітарної допомоги.

В рамках проєкту CARE від благодійної організації «Благодійний фонд «СТАБІЛІЗЕЙШЕН СУППОРТ СЕРВІСЕЗ» Центр молодіжних ініціатив отримав 350  наборів з гуманітарною допомогою у вигляді медичних наборів для тих, хто цього потребує.

Спільно з Docudays UA відбувся перегляд документального фільму для молоді  «Мир». Тема фільму: Волонтерство. Емпатія. Людяність.

Проект культурної дипломатії. Європейське турне Docudays UA – це покази документальних стрічок і фотовиставок про Україну, дискусії за участі громадських активістів, правозахисників, публіцистів, які допомагають пояснити ситуації, зображені у фільмах, та надають більше інформації про події в Україні. Проект уже відвідав Францію, Грецію, Італію, Німеччину та Іспанію.

Для того, щоб отримати або надати допомогу через «СпівДія хаб», необхідно заповнити заявку, посилання знайдете нижче:

spivdiia.org.ua

За детальною інформацією звертайтесь у соціальні мережі Центру молодіжних ініціатив:

https://www.instagram.com/yic.kam/

https://www.facebook.com/yic.kam