У Кам’янському відбувся молодіжний форум «Твоя СИЛА – єднати громаду!» за підтримки Держдепу США та IREX

27 січня у Кам’янському відбулася фінальна частина Форуму «Твоя СИЛА – єднати громаду!», у якому протягом 2021 року брали участь представники Центру молодіжних ініціатив, проводячи різноманітні тренінги, семінари, круглі столи та інші тематичні заходи. Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов привітав учасників молодіжного форуму «Твоя СИЛА – єднати громаду!», а також вручив подарунки.

Про це повідомляє прес-служба Кам’янської міськради.

Форум проводиться за підтримки IREX та Державного департаменту США у рамках програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді). У заключній частині форуму учасники говорили про молодь та її участь у житті громади, обговорювали можливості для розвитку в нашому місті та за його межами, взаємодію між міською владою та молоддю з метою реалізації інноваційних проєктів.

Міський голова Андрій Білоусов привітав учасників Форуму, вручив сертифікати та подарунки.

«Я радий вітати всіх вас на цьому важливому заході. Сьогодні ви отримали можливість обмінятися досвідом та інформацією, набули додаткових навичок, які будуть корисні в майбутньому. Молодь завжди була рушійною силою всіх змін. У нас дуже активна та цілеспрямована молодь. Дякую вам за роботу у сфері розвитку нашого міста. Бажаю, щоб збувалися всі ваші бажання, цілі та прагнення», – сказав Андрій Білоусов.

Також міський голова вручив подарунок Михайлу Яловому – переможцю конкурсу відеороликів на тему «Постконфліктне бачення України очима молоді».

Координатор з питань молоді ГО «Егіда Центр» криворізької громади Нінель Сидоренко також подякувала учасникам Форуму, який увійшов до десятки найкращих практик.

«Ви всі професійні та креативні молоді люди. Я рада була побувати у вас у гостях. Також хочу висловити подяку міському голові Кам’янського Андрію Білоусову за його участь та підтримку молоді», – сказала Нінель Сидоренко.

Як представниця криворізької громади Нінель Сидоренко передала міському голові Кам’янського подарунок від в. о. міського голови Кривого Рогу Юрія Вілкула.