У Кам’янському будуть грати у футбол професійно

Розмови про те, що такому місту як Кам’янське необхідна своя професійна футбольна команда велися давно. Неодноразово до керівництва міста, зокрема, до міського голови Андрія Білоусова зверталися кам’янчани, які небайдужі до найпопулярнішої гри в світі з проханням допомогти в створенні власного професійного футбольного клубу, що представляв би місто на футбольних полях України.

Нещодавно відбулася робоча зустріч міського голови зі спорсменами, футболістами, керівниками профільних управлінь міської ради, потенційними інвесторами темою якої і стала розмова і обговорення майбутнього створення нового професійного футбольного колективу.

Андрій Білоусов наголосив : «Кам’янське завжди славилось своїми видатними спортсменами. Баскетбольні, волейбольні, черлідинг і багато інших спортивних команд нашого міста лунають зараз на всю державу. Ми прекрасно розуміємо, що ніколи бюджетних грошей і коштів підприємств не вистачало на те, щоб виводити спортсменів на більш високий професійний рівень. Зараз Кам’янському не вистачає своєї місцевої команди, яка буде професійно грати і об’єднувати навколо себе всю футбольну спільноту міста. Вектор і місію розвитку та фінансового забезпечення команди запропонував взяти на себе бізнесмен Олександр Іванов»

В свою чергу, Олександр Іванов, Президент ГО «Фонд розвитку Кам’янського» повідомив, що готовий до нових викликів і згоден підтримати таку ініціативу, бо заздалегідь проаналізував ситуацію, що стосується цього питання. 

«Ми розпочнемо з початку. Це на старті буде аматорська футбольна команда, але у нас вже є план спортивних заходів на рік, де команда зможе брати участь, щоб вийти на професійний рівень. Ми готові офіційно зареєструвати команду і затвердити тренерів. Перші тренування вже відбуваються на базі СК «Прометей», ‑ зазначив Олександр Іванов.

Кращі молоді футболісти Кам’янського будуть в команді.

Що стосується футбольної інфраструктури то, як повідомив Андрій Білоусов, місто планує побудувати два стадіони, а також взяти в оренду і потім в комунальну власність стадіон СК «Дніпровець». Одне з цих полів буде закріплено за новою футбольною командою Кам’янського. 

Футбольна громада міста, ветерани футболу взяли на себе зобов’язання усіма силами підтримувати новий колектив і подякували міській владі за таку ініціативу. 

Спільними зусиллями місто Кам’янське нарешті матиме свою професйну футбольну команду.