Індивідуальні сейфи РАДАБАНКу – найнадійніше для Вас та Ваших цінних речей

РАДАБАНК забезпечує своїм клієнтам надійний та стабільний захист, ще й збереження коштовних і цінних речей.

Ми надаємо постійну знижку у розмірі 50% на оренду індивідуальних сейфів. Така послуга стане у пригоді, як під час відпустки, так і для постійного зберігання речей, що дозволить вам гарантовано уникнути небажаних втрат.

Читати далі

Міжвідомча співпраця в дії: представники ДСНС, медики та патрульна поліція відвідали обласний онкодиспансер у Дніпрі

Рятувальники, медики, патрульні поліцейські, курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, представники громадської організації зустрілись на території обласного онкодиспансеру.

Читати далі

БФ «СТАЛЕВІ» отримав донорську допомогу в розмірі понад 3,5 млн грн на розвиток благодійних проєктів для військових

Благодійний фонд «СТАЛЕВІ», що створений за ініціативою Героя України Сергія Волинського, отримав донорську фінансову допомогу від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» у розмірі 3 550 000 гривень. Залучені кошти дозволять організації реалізувати ряд благодійних проєктів, відповідно до ключових напрямків діяльності фонду.

Читати далі

Забезпечте свою фінансову стабільність з РАДАБАНК: Вигідний депозит «МАКСИМАЛЬНИЙ» зі ставкою до 18% річних!

У будь-які часи важливо мати надійний фінансовий план та резерви, щоб зосереджуватися на забезпеченні основних потреб. РАДАБАНК має дієвий інструмент, який реалізує будь-який план зі збереження та примноження статків наших Клієнтів.

Читати далі

«Хроніки безбар`єрності»: на Дніпропетровщині розробили серію коміксів про рівні можливості для всіх

Дніпровська ОВА бере активну участь у Всеукраїнській програмі ментального здоров’я «Ти як?», створену за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Мета програми –x зробити піклування про ментальне здоров’я щоденною звичкою мільйонів українців.

Читати далі

Ексклюзивні переваги для власників карток Mastercard World Elite від РАДАБАНКу

Бажаєте поринути у всесвіт необмежених можливостей? Це досить легко, маючи у власному кардхолдері одну з найпрестижніших карток від РАДАБАНКу – Mastercard World Elite. Вона створена для найвибагливіших клієнтів, які звикли виходити за межі звичайних фінансових інструментів та отримувати безліч переваг.

Читати далі

Захистіть свої цінності разом із РАДАБАНКом. Оренда індивідуальних сейфів зі знижкою 50%

В сучасному світі збереження особистих цінностей та важливих документів стає надзвичайно важливим завданням, тим паче в період зимових свят, коли виникає бажання відпочити за містом, або зустрітися з рідними та близькими на святкування. РАДАБАНК взяв цю відповідальність на себе, пропонуючи своїм клієнтам надійний та стабільний захист для їх коштовностей.

Читати далі

Акція завершується! Встигніть взяти участь та отримати 200 грн за розрахунок або оплату карткою «Тудим-Сюдим» від РАДАБАНКу

Лишилося 5 днів до завершення акції від РАДАБАНКу, отже, Ви ще встигаєте оформити картку «Тудим-Сюдим», зробити розрахунок або оплату кредитними коштами на суму не менше ніж 500 гривень та отримати приємний бонус на рахунок.

Читати далі

Ексклюзивні переваги для власників карток Mastercard World Elite від РАДАБАНКу

Бажаєте поринути у всесвіт необмежених можливостей? Це досить легко, маючи у власному кардхолдері одну з найпрестижніших карток від РАДАБАНКу – Mastercard World Elite. Вона створена для найвибагливіших клієнтів, які звикли виходити за межі звичайних фінансових інструментів та отримувати безліч переваг.

Читати далі

Дніпропетровщина – лідер серед регіонів України, які впроваджують політику безбар’єрності

Керівництво Дніпропетровської ОВА долучилось до підсумкового засідання Ради безбар’єрності. За участі першої леді Олени Зеленської, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. А ще представників уряду, міжнародних партнерів, очільників областей. Регіон відзначили серед тих, хто найактивніше впроваджує політику безбар’єрності.

Читати далі

Розглянули тендери, що викликають питання: на Дніпропетровщині зібралася робоча група «Прозорість та підзвітність»

Вчетверте на Дніпропетровщині  зібралася на засідання робоча група «Прозорість та підзвітність». Її учасники розглянули тендери, що викликають питання. Про це повідомили в ОВА.

Читати далі