Молоді спортсмени пишуть свою історію

Днями у Центральному міському парку культури та відпочинку відбулося нагородження переможців та призерів онлайн-конкурсу «Вражаючий спорт».

Конкурс було започатковано управлінням молоді та спорту Кам’янської міської ради задля підтримки спортсменів, які в умовах карантину вимушено перебували вдома. 

За умовами конкурсу молоді спортсмени надсилали на електронну адресу управління розповіді про цікаві події зі свого спортивного життя, що вразили їх та залишилися у пам’яті на довгі роки. Щоб конкурс був справедливим, його учасники були поділені на три категорії: до 10 років, з 10 до 16 років та старші 16 років.

Від 7 до 24 квітня на адресу управління надійшло чимало історій від шашистів, футболістів, гімнасток, акробатів, тхеквондистів, черлідерів та представників інших видів спорту. Визначити лише трьох кращих було дуже складно, тому було вирішено нагородити не лише переможців у кожній віковий категорії, а й призерів.

З огляду на офіційне послаблення карантину, церемонія нагородження відбулася на свіжому повітрі Центрального міському парку. Підтримати переможців та призерів прийшли їх рідні. Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк вручив спортсменам медалі та грамоти, а також пам’ятні дарунки з логотипом управління.

Варто зазначити, що конкурс викликав велику зацікавленість в обласних телевізійників. Тож, знімальна група телеканалу «Відкритий» спеціально завітала до Кам’янського на церемонію нагородження. Журналісти відзначили цікаві оповідання переможців конкурсу, з якими вони записали інтерв’ю.

«Дуже приємно, що стільки охочих виявило бажання взяти участь у нашому конкурсі. Одні спортсмени розказали нам про свій шлях до перемог та про розчарування від поразок, інші поділилися своїми кумедними випадками зі спортивного життя. Головне, що усі історії були щирими. Тому ми вдячні усім, хто взяв участь у нашому конкурсі і вітаємо переможців та призерів!», – відзначив Едуард Коряк