Футбол: матч «Зоря» (Луганськ) – «Динамо» (Київ) усе ж дограли – 1:3

Футбольний матч чемпіонату України між «Зорею» (Луганськ) і «Динамо» (Київ), у якому через зливу довелося відкласти початок другого тайму, завершився на «Славутич-Арені» в Запоріжжі, яка є домашнім стадіоном для луганської команди, перемогою гостей – 1:3.

Після першого тайму, який завершився з нульовим рахунком, на 54-й хвилині гол «Зорі» забив із пенальті Владлен Юрченко. Кияни відповіли голами Віталія Буяльського на 71-й хвилині, Де Пени на 75-й і Віктора Циганкова – на п’ятій додатковій хвилині гри.

Поєдинок «Зоря» – «Динамо» був центральним поєдинком 26-го туру. Перед матчем обидві команди мали по 49 очок і боролися за друге місце; тепер його має «Динамо» з 52 очками, «Зоря» йде третьою з 49.

Донецький «Шахтар» на першому місці далеко випереджає найближчих переслідувачів, маючи наразі 65 очок. Свій матч 26-го туру цей клуб зіграє 14 червня проти «Колосу» на НСК «Олімпійський» у Києві, який для клубу з Ковалівки відіграє роль домашнього.

Клубам залишається зіграти в чемпіонаті ще шість турів, завершити змагання мають 19 липня.

Тим часом нині вже третій матч пропускає львівський клуб «Карпати» – серед його гравців і персоналу виявлено багато позитивних результатів тестів на коронавірус.