Дух олімпізму в наших генах

У Кам’янському 23 червня на майданчику лівобережного футбольного комплексу «Надія» за підтримки  міського голови Андрія Білоусова відбувся спортивно-масовий захід «Олімпійські ігри», присвячений Міжнародному Олімпійському дню.


На футбольному майданчику вишикувалися місцеві футболісти, волейболісти та баскетболісти, які входять до великої олімпійську родини, що налічує в нашому місті 21 вид спорту. Водночас, навпроти них вишикувалися директори спортивних установ Кам’янського. Святковий настрій учасникам і глядачам подарували показові виступи вихованців відділень спортивної акробатики і художньої гімнастики ДЮСШ №4 та відділення черліденгу ДЮСШ №2.

Від імені міського голови з вітальним словом виступив начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, який згодом вручив капітанам команд в подарунок від міського голови Кам’янського м’ячі професійного класу.

Після урочистостей на спортивних майданчиках відбулися товариські матчі з футболу між командами футбольної школи «Надія» та ЦПФ «Сталь», а згодом відбувся матч між юними баскетболістами лівого і правого берега.

Крім того, під час свята відбувся волейбольний турнір, в якому взяли участь команди ДЮСШ № 2, технологічного коледжу та команда «Кам’янчанка». Впевнену перемогу у цих змаганнях завоювала «Кам’янчанка». 

Переможниці та призери були відзначені грамотами і медалями.