Знищено ворожої техніки на 35 млн доларів. У 101-й бригаді розповіли про допомогу столичної громади

Завдяки постійній фінансовій допомозі з бюджету Києва 101 бригада охорони ГШ ім. генерал-полковника Геннадія Воробйова змогла значно підвищити свої бойові спроможності та покращити побутові умови військовослужбовців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook 101 ОБрО ГШ.

В бригаді, зокрема, зазначили, що за сприяння мера Києва Віталія Кличка було придбано велику кількість безпілотників різних типів.

"Попри третій рік виснажливої війни, ми відчуваємо реальну допомогу від друзів і партнерів бригади. А це, своєю чергою, приносить неабиякі здобутки на фронті. Лише вдумайтесь у наступні неймовірні цифри: завдяки сприянню мера і столичної громади у вигляді субвенцій з міського бюджету, нашою військовою частиною для підпорядкованого батальйону БПЛА було закуплено і передано сучасні різноманітні безпілотні літальні апарати і дрони, які знищили ворожу техніку на загальну суму 34,7 млн доларів", – наголосили у бригаді.

Окремо захисники подякували киянам та меру за міську цільову програму "Захисник Києва".

"В рамках програми було отримано значне фінансування у минулому і поточному роках. Як результат – вдалось значно покращити побутові умови військовослужбовців, придбати складне технологічне обладнання на пункт технічного обслуговування і ремонту, житловий модуль для розгортання медичного пункту, інструмент для укомплектування мобільної автомобільної майстерні – цей список можна продовжувати довго", – повідомили в 101 ОБрО.

Захисники підкреслили, що підтримка Києва наближає країну до перемоги.

Як повідомлялося, минулого року Київ виділив на потреби ЗСУ близько 9 млрд гривень. Це майже стільки ж, скільки усі інші обласні центри разом.

Столиця виділила силам безпеки та оборони вже 6,5 млрд гривень.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.