Франція долучилася до зусиль Польщі щодо стримання українського імпорту

Франція долучилася до Польщі в закликах до подальших обмежень на імпорт української сільськогосподарської продукції, погрожуючи зірвати переговори про продовження вільної торгівлі Києва з ЄС ще на рік. Це може призвести до втрат України на суму 1,2 мільярда євро доходу від торгівлі.

Читати далі

Трамп просить низку компаній допомогти сплатити заставу у справі про шахрайство

Екс-президент США Дональд Трамп звернувся до однієї з організацій, яку раніше визнали винною в обмані, з проханням допомогти покрити його заставу у справі про цивільне шахрайство у штаті Нью-Йорк.

Читати далі

У Білому домі пояснили причину стурбованості військовою операцією Ізраїлю у Рафаху

Радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван назвав три причини стурбованості адміністрації Джо Байдена анонсованим прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу масованим наступом Ізраїлю на місто Рафах на кордоні Сектору Газа з Єгиптом.

Читати далі

Україна втрачає довіру інвесторів через затягнуту проблему боргів в зеленій енергетиці, – інвестор

Україна втрачає позиції надійного партнера для розвитку зеленої енергетики серед міжнародних інвесторів через зволікання у вирішенні проблем, які поглиблюють боргову кризу в галузі.

Читати далі

Стартувала програма благодійної передачі Україні транспортних засобів з Лондону, яку ініціював Кличко

У Лондоні офіційно стартувала розширена схема утилізації ULEZ, яка дозволяє відправляти вживані транспортні засоби в Україну. Програму розроблено після звернення мера Києва Віталія Кличка до мера столиці Великої Британії Садіка Хана.

Читати далі

Путін “виграв”. Що чекає на РФ після виборів та до чого готуватися Україні

Диктатор Володимир Путін перемагає на так званих виборах у Росії, продовжуючи своє перебування на чолі держави-агресора як мінімум до 2030 року. Тим часом, західна преса розмірковує про те, що означатиме п'ятий термін Путіна для світової політики.

Читати далі