Бєлгород атакували безпілотники, уламками пошкоджено будинок

Російське місто Бєлгород і Бєлгородський район атакували ударні безпілотники. Внаслідок збиття і падіння уламків, пошкоджено будинок.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова та місцеві пабліки.

Глава області зазначив, що над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала система ППО, було збито кілька повітряних цілей на підльоті до міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

"У селищі Розумне внаслідок прильоту на подвір'я приватного житлового домоволодіння вибито вікна і посічено фасад будівлі, також вибито лобове скло в одного легкового автомобіля. Інформація про наслідки повітряної атаки уточнюються", – повідомив Гладков.

Місцеві пабліки оприлюднили кадри моменту збиття дронів з камери відеоспостереження.

Обстріли Бєлгорода й області

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що 19 квітня російський військовий літак скинув ракету X-59 на територію Бєлгородської області. Вона впала за два кілометри від населеного пункту.

В ніч на 19 квітня у місті Бєлгород та в районі пролунала серія вибухів. Повідомлялося про збиття дронів і ракет, у місті через роботу ППО спостерігався "дощ з уламків".

В ніч на 20 квітня дрони атакували відразу шість областей Росії. Внаслідок роботи ППО спалахнули пожежі та була пошкоджена низка об'єктів енергетичної інфраструктури.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.