Весняне Кам’янське напередодні Свята

Після зимового періоду, перед Пасхою, настає час прибратися у своїй хаті. Сховати вже непотрібні зимові речі у шухляду, змінити розташування речей в кімнатах, які більш відповідають весняним потребам, вимести зимовий настрій і сміття, помити вікна задля кращого сонцесприйняття.

Як у своїй хаті, так і в місті, добрий господар наводить лад після тривалої зими. Вже зараз, попри карантин і безпекові заходи, комунальні служби міста, за вказівкою «доброго господаря» Кам’янського, розпочали прибирати і вимивати наше місто від зимового бруду і сміття, що також сприятиме здоров’ю кам’янчан. Роботи тривають майже в кожному районі міста: людей в жовтих жилетах можна побачити всюди. 

Ось вони на Криворізький метуть сірий пил щоби зібрати його до купи і вивезти за межі міста, а ось фарбують бордюри білою фарбою десь на Інтернаціоналістів чи Глаголєва. 

Велика увага приділяється оздоровленню зелених зон: нагляд за молодими деревами, наче за маленькими дітьми – з опікою і турботою. Дніпробуд зустрічає комунальників своїми скверами, що також приводяться до ладу і стають по весняному оновленими.

Роботи триватимуть допоки місто не стане чистим і світлим, як свято Воскресіння Господнього, що до нас наближається.