У Кам’янському відбудуться заходи до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

У Кам’янському відбудуться заходи, приурочені до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні. Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов затвердив заходи з організації та відзначення у місті цієї пам’ятної дати.

Як повідомили у прес-службі Кам’янської міськради, День Героїв Небесної Сотні встановлено указом Президента України в 2015 році з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Отже, 19 лютого в музеї міста Кам’янського відбудеться показ документального фільму «Острів небайдужих». Показ проходитиме у рамках музейної КіноПлатформи.

Окрім цього з 18 по 20 лютого буде працювати фото-документальна виставка «Майдан. Вогняна зима».

20 лютого у Кам’янському відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятника загиблим учасникам АТО на Алеї Героїв.
Містян і гостей Кам’янського запрошують також до бібліотек-філій Централізованої бібліотечної системи, де пройдуть уроки мужности, інформаційні години, години пам’яті та книжкові виставки.

Також у закладах загальної середньої освіти відбудуться освітньо-виховні заходи. Зокрема, у середній загальноосвітній школі №23 пройде флешмоб «Зав’яжи стрічку Пам’яті на честь Героїв».