Трудове літо відбудеться!

Днями сайт Кам’янської міської ради оприлюднив проект внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про затвердження Порядку організації та проведення громадських оплачуваних робіт для учнівської та студентської молоді міста під час літніх канікул і у вільний від навчання час». 

Рішенням передбачається, що в громадських роботах під час літніх канікул і у вільний від навчання час молоді люди з числа учнівської та студентської молоді міста можуть брати участь (в тому числі, які закінчили навчання в поточному році) у віці від 15 до 23 років. Кількість залучених до робіт визначається розміром затверджених асигнувань на відповідний рік з розрахунку мінімальної заробітної плати. Молоді люди пільгових категорій залучаються до участі в громадських роботах позачергово.

Щорічно управління молоді та спорту Кам’янської міської ради протягом здійснює приймання заяв від бажаючих взяти участь в громадських роботах, затверджує список молоді для участі в роботах, що формується в порядку черговості, відповідно до дати подачі заяви, укладає договір про організацію та проведення громадських робіт з роботодавцями.


До переліку роботодавців, що можуть забезпечити проведення громадських оплачуваних робіт для молоді міста у вільний від навчання час, в новій редакції проекту включені такі комунальні підприємства та установи: Центральний парк культури і відпочинку, Лівобережний парк культури та відпочинку, КП «Зеленбуд», керуюча компанія з обслуговування житлового фонду, КП «Транспорт», Готельний комплекс «Зоря», ЦБС м. Кам’янського, Дитячо-юнацькі спортивні школи та Дитячо-юнацька футбольна школа «Надія».