Робоча зустріч Олександра Залевського з питань пробації у Кам’янському

Секретар Кам’янської міської ради Олександр Залевський провів 15 травня робочу зустріч з керівництвом уповноважених органів з питань пробації Кам’янського.

На зустріч були запрошені Оксана Карімова, начальник Заводського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області та Євген Демченко, начальник Дніпровського районного відділу.

При обговоренні підіймалися різні питання, які саме зараз є вкрай актуальними і вимагають негайного вирішення. В ході розмови учасники зустрічі ділилися думками та визначали проблеми, що виникають під час виконання вироків суду відділами пробації і наголошували на необхідності тісного співробітництва в цьому напрямку в частині їх безпосереднього виконання з боку неплатників аліментів у виді громадських та суспільно корисних робіт.

«Міська влада завжди готова сприяти у вирішенні питань організації виконання громадських робіт. Це не лише сприятиме адаптації правопорушників у суспільстві, а й приноситиме користь отримувачам аліментів та їх дітям. Хоча норми вказаного закону, які вже можна зробити з висновків аналізу їх застосування за період дії, можливо, потребують деякого доопрацювання та внесення певних ефективних змін», – зазначив Олександр Залевський,

До відома:

У 2019 році на суспільно корисні роботи було направлено понад 60 порушників. У Кам’янському відповідним рішенням міської ради раніше було затверджено шість підприємств та види суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено відповідне адміністративне стягнення.