Ремонт Лікарень

Днями  міський голова  Кам’янського Андрій Білоусов відвідав центр ранньої медико-соціальної реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи, який функціонує на базі ЦПМСП №3 (колишня міська дитяча лікарня). У минулому році тут вже було відремонтовано частину відділення другого поверху, а натепер здійснюється капітальний ремонт другої частини другого поверху.

Також у відділенні відремонтують вхідну групу з навісом і хол,відбудують комфортну зону для прийому пацієнтів, де передбачено місце для дитячих візків, також відремонтують кабінети, замінять вікна, комунікації, закуплять нові меблі і впорядкують прилеглу територію.

«Ми продовжуємо виконувати роботи з капітальних ремонтів відділень наших лікарень. Минулого року ми відремонтували три відділення. Нині – ремонтуємо три відділення 9-ї лікарні, відремонтували інфекційне відділення міської лікарні №7. За рахунок обласного бюджету буде відремонтовано перші поверхи, вхідна група, в лікарні № 9 і в лікарні швидкої медичної допомоги (колишня лікарня №8), де за кошти міста також капітально відремонтуємо відділення кардіології. Через 1-1,5 місяця ми приступимо до капремонту другого поверху інфекційного відділення міської дитячої лікарні. Крім того, ми працюємо над залученням коштів Європейського інвестиційного банку. Цього року буде проводитися розробка проектно-кошторисної документації, а наступного – приступимо до утеплення кількох наших лікарень. Під програму утеплення за кошти Європейського інвестиційного банку потрапляє і будівля міської дитячої лікарні»,повідомив Андрій Білоусов.