Потрібна кров

Як повідомляє Кам’янський філіал Дніпропетровської обласної станції переливання крові, за перший квартал 2020 року станція надала більше тисячи порцій донорської крові та її компонентів до лікарень Кам’янського для лікарських потреб. Запаси крові різко скоротилися через введення обмежувальних заходів, але потреби в крові тільки зростають.

Працівники станції, медики закликають всіх, хто має можливість –  прийти і здати кров, а також дякують всім небайдужим і сміливим кам’янчанам, які навіть під час вірусу роблять шляхетну справу – рятують своєю кров’ю життя інших людей.

Медики запевняють, що на станції переливання крові у Кам’янському дотримуються всіх рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо недопущення зараження коронавірусною інфекцією, норм карантину і забезпечено всі умови особистої безпеки донорів.

На станції міряють по декілька разів на добу температуру медичному персоналу, дотримується особиста гігієна і дезинфекція. Для донорів обов’язково передбачено також замірювання температури тіла, антисептики, засоби для миття рук. Суворо дотримується правило перебування людей в закритому приміщенні, а також дистанція між ними.

Всі бажаючи, що мають можливість поділитися своєю кров’ю, запрошуються до станції, яка розташована за адресою: вул. Інститутська, будинок 6. Попередньо можна зателефонувати і отримати необхідну інформацію за телефоном: 068-687-80-92.

Запаси крові необхідно поповнювати постійно, бо життя не зупиняється. Міські лікарні, отримавши цінну сировину, зможуть рятувати людські життя саме завдяки вам – донорам людської крові, донорам людського життя.

Всех желающих поделиться своей кровью с теми, кто в ней нуждается, приглашают по адресу: ул. Институтская, 6. Справки по телефону: 068-687-80-92.