Подолаємо пандемію разом

Днями представники Приватного акціонерного товариства «Дніпровський коксохімічний завод» передали 2100 експрес-тестів Центру первинної медико-санітарної допомоги №3. В умовах, коли на наявність вірусу необхідно перевіряти людей з симптомами пневмонії та коронавируса, а також всіх контактних людей, тести вкрай необхідні.

«Ми вдячні компанії Метінвест та її акціонерам за істотний внесок у боротьбу з пандемією. Передані сьогодні Центру вкрай дефіцитні експрес-тести дозволяють швидко визначити – інфікована людина чи ні. За підтримки бізнес-партнерів місто в достатній мірі забезпечено всім необхідним для боротьби з коронавірусом» – прокоментував подію перший заступник міського голови Кам’янського Олександр Чернишов

Раніше Дніпровський коксохімічний завод передав засоби індивідуального захисту для працівників медичних установ: респіратори і маски з високим класом захисту; костюми захисту від біологічно небезпечних речовин; медичні окуляри; антисептик для обробки рук. Госпітальній базі по боротьбі з коронавірусом (міська лікарня №7) передано 3000 експрес-тестів.

Генеральний директор ПрАТ «ДКХЗ» Євген Дідусь під час передавання експрес-тестів сказав: «Компанія продовжує надавати системну допомогу місту. 15 квітня ми передали 3000 експрес-тестів Міській лікарні №7, яка визначена як базова у Кам’янському для лікування пацієнтів з коронавирусною інфекцією. Сьогодні ми передаємо 2100 тестів, які будуть використовуватися для проведення первинного скринінгу хворих з підозрою на COVID-19.».