Кам’янське відзначило День єднання

Президент України Володмир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання. Сьогодні мешканці Кам’янського, как і вся Україна, долучились до цього свята.

В умовах постійного зростання гібридних загроз та інформаційно-пропагандистського тиску на свідомість українців, як ніколи важливо зберігати суспільну єдність та стійкість перед будь-якими спробами створити панічні настрої.

Майбутнє країни залежить від згуртованості її громадян, від єдності помислів і прагнень. Тому від самого ранку над майданом Петра Калнишевського – головною площею міста –‑ майорить Державний Прапор України. Синьо-жовті стяги вивісили на будівлях державних установ, органів місцевого самоврядування, закладів освіти та організацій різних форм власності.

О 10.00 Державний Гімн України пролунав на майдані Петра Калнишевського, в ефірі TOП-радіо й ТРК «МІС», в усіх філіях Центру надання адміністративних послуг, у загальноосвітніх навчальних закладах, мистецьких школах та інших закладах.

Освітяни міста приєдналися до Всеукраїнського телевізійного марафону. Керівники закладів освіти спільно з МОН та Інститутом національної пам’яті провели уроки до Дня єднання. А 17-18 лютого проведуть уроки з медіаграмотності.