Кам’янське прибирають і приводять до ладу

В Кам’янському комунальні служби продовжують весняні роботи по благоустрою міста. В різних районах працюють бригади комунальників, які слідкують за чистотою вулиць, ремонтують автомобільні дороги і тротуари, оновлюють колесовідбійні бруси мостових переходів. Також велика увага приділяється догляду за деревами і зеленими насадженнями. Прибираються парки і сквери міста. Планується висадити біля 5000 тисяч нових зелених кущів.

За ходом робіт особисто наглядає Кам’янський міський голова Андрій Білоусов, який постійно перевіряє і контролює роботу відповідних комунальних служб.

«Особисто я дуже сподіваюся, що найближчим часом карантин закінчиться, люди зможуть виходити на вулицю і спілкуватися з друзями. Кам’янське має зустріти містян чистим і упорядкованим виглядом.  Не дивлячись на ситуацію з карантином і боротьбу з коронавірусом ми повинні утримувати місто в чистоті та порядку. В умовах невиконання бюджету через прийняті в країні закони і виділення 30 мільйонів гривень з міського бюджету на боротьбу з Covid-19, ми все ж знаходимо можливість приводити місто в порядок після зимового періоду», – наголосив Андрій Білоусов.

Після скасування обмежувальних заходів Кам’янське має бути охайним, оновленим і чистим, з доглянутими  і приведеними до ладу вулицями, дорогами, парками, зеленими зонами тощо.