Кам’янське має бути гарним і зручним для містян

У п’ятницю, 24 квітня, міський голова Кам’янського Андрій Білоусов здійснив контрольний  об’їзд міста. Метою поїздки була перевірка проведення робіт з благоустрою.

Міський голова відвідав першу в місті спеціалізовану зону для вигулу і тренування собак на проспекті Аношкіна. До 1 червня планується територію зеленої зони, загальною площею 5000 кв.м., огородити парканом, встановити спеціальне обладнання для тренування тварин.
За словами А. Білоусова, з часом подібні місця для вигулу і тренування собак будуть обладнані і в інших частинах міста.

У подальшому Андрій Білоусов перевірив хід будівництва точки збору твердих побутових відходів (ТПВ) на проспекті Аношкіна. Минулого року в Кам’янському створили 70 сучасних точок збору ТПВ, цього року  заплановано зробити ще 90. Реагуючи на задовільний стан ведення робіт з благоустрою, міський голова додав: «Також ми приступили до демонтажу старих та встановлення нових зупиночних павільйонів. Загалом цього року плануємо обладнати 50 нових автобусних і трамвайних зупинок різних типів». Варто додати, що нині будується нова зупинка на перетині проспекту Аношкіна з вулицею Горобця. Водночас, на лівому березі розширюють павільйон на зупинці «Диспетчерська».

Отже, попри карантин, комунальні служби міста упорядковують міські території після зимового періоду. На сьогодні вже закінчено фарбування колесовідбійного брусу моста на Ювілейному проспекті та на греблі ГЕС. Тривають фарбувальні роботи вздовж відбійника на транспортній розв’язці «Вовче горло». Завершена заміна старого асфальту новою тротуарною плиткою пішохідного переходу трамвайної колії в районі магазину «Дружба». Подібні роботи ведуться і на проспекті Свободи на Майдані Героїв.