Центральний парк Кам’янського чепуриться перед відкриттям

Напередодні 11 травня, коли в Україні мають вводитися послаблення карантину, що стосуються, зокрема, роботи парків, скверів, зон відпочинку,

адміністрація Центрального міського парку Кам’янського докладає максимум зусиль для гідної зустрічі містян.

Попри відтермінований, через запровадження  карантинних обмежень, початок нового сезону, працівники парку активно провадять підготовчі роботи з не меншою ретельністю, аніж завжди. В очікуванні відвідувачів, територія парку поки іще закрита, та все у парку приводиться до ладу. 

Наразі тривають ремонтні роботи: фарбування конструкцій атракціонів, крамничок, естради, здійснюється висадка квітів, покіс газонів, ремонтується огорожа спортивного поля. Терміново, коштом підрядної організації, проводиться заміна пошкодженої тротуарної плитки центральної алеї.

З огляду на обмеження, рекомендовані МОЗ України, бучного відкриття і святкування цього сезону не буде. Попри щорічне технічне опосвідчення і потрапляння під заборону частини атракціонів, парк майже готовий працювати. 

Водночас адміністрація комунального закладу з нетерпінням очікує завершення карантину і має глибоку впевненість, що у кам’янчан неодмінно буде можливість провести чимало святкового часу разом, а дітлахи – вдосталь побавляться на атракціонах.