Зупинення трамваїв та можливе порушення електропостачання: у Дніпрі попередили про можливі наслідки негоди

Ускладнення погодних умов вплинуло на роботу електротранспорту міста Дніпро. Паралізовано рух кількох трамвайних маршрутів.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

На ділянках вул. Трамвайна – вул. Світла та вул. Бердянська виявлено наявність води на колії глибиною 11 см. Рух вагонів неможливий. Тимчасово зупинено рух трамвая по маршруту №9.

Також призупинено рух маршруту №12. На просп. Б. Хмельницького в районі заводу Металовиробів рівень дощової води на колії вище за норму. Трамваї 12-го маршруту курсують по маршруту №16.

За інформацією Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології ускладнення погодних умов по території Дніпропетровської області та м. Дніпро приніс активний південний циклон. Негода затримається на кілька діб.

Завтра, 27 листопада очікується вночі помірний, вдень невеликий сніг. Сильна хуртовина, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Утворення снігового покриву висотою 10-20 см. Температура протягом доби 1-6° морозу.

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення електропостачання, ускладнення роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, на окремих ділянках доріг обмеження руху автотранспорту", – попередили в міськраді.

Загалам вже по країні знеструмлено 160 населених пунктів у чотирьох областях, скрізь працюють енергетики та комунальники. У Миколаївській області без електрики перебувають 20 населених пунктів, у Дніпропетровській – 18, у Донецькій – шість.

"Зважаючи на прогнози фахівців про посилення вітру, сильні снігопади, хуртовини та ожеледицю в багатьох регіонах країни, в усіх областях працюють штаби з ліквідації наслідків негоди. Всі служби переведені у посилений режим роботи. У Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях очікуються сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській — мокрий сніг та дощ", – повідомив заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.

Джерело: 056.ua