Від дощоприймачів до дорожнього покриття: у Дніпрі проводять комплексні ремонти вулиць

У Дніпрі продовжують комплексні ремонти вулиць. Нині фахівці КП «УРЕА» Дніпровської міської ради працюють на вул. Мільмана.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Комунальники оновлюють дощоприймачі. Востаннє їх ремонтували ще при будівництві Південного мосту. Тож вони вже вичерпали свій строк експлуатації, а вода після злив застоюється та руйнує асфальт. І ця дорога – єдине сполучення, яке з’єднує Дніпро із селищем Лоц-Кам'янка.

"Дана ділянка розташована у пониженому місці і водовідведення тут трошки порушене. Через накопичення води старе асфальтне покриття просіло. З'явилися нові низькі місця, які накопичували ще більше води. А самі дощоприймальні колодязі стояли не на камерах, не мали герметичності та просаджували біля себе ґрунт. Тож ми вирішили розширити дощоприймальну систему, аби тут не було підтоплення.

Ми відремонтували 4 дощоприймачі і додатково збудували ще 6. Також на в'їзді у селище оновили дощоприймальний лоток. Ми працюємо у комплексі з дорожніми бригадами. Протягом тижня наші фахівці завершать роботи. Потім дорожні бригади оновлюватимуть покриття", — зазначив начальник дільниці з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж КП «УРЕА» Дніпровської міськради Андрій Олефіренко.

Джерело: 056.ua