СК “Дніпро-1” – “Оболонь”: коли відбудеться та де дивитися онлайн

У неділю, 3 березня, відбудеться матч 19-го туру УПЛ, у якому зіграють «Оболонь» та СК «Дніпро-1». Гра пройде на стадіоні «Оболонь Арена» у Києві. Початок матчу запланований о 13:00.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

До початку 19-го туру «Дніпро-1» займає другу сходинку, зігравши 18 матчів та набравши 35 очок. «Оболонь» посідає 14 місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 15 очок.

Відеотрансляцію матчу проведе канал UPL.TV. Новий телеканал доступний у мережах: Київстар ТБ, VodafoneTV, Setanta Sports, sweet.tv, youtv, VOLIA, VIASAT та інших. Також матч доступний безкоштовно на сервісі Youtv: дивитися онлайн (потрібна реєстрація).

Зазначимо, що СК «Дніпро-1» скористався опцією продовження контракту з півзахисником команди Олексієм Гуцуляком. Угода діятиме до завершення сезону 2024/2025. Він перебуває у лавах нашого клубу з літа 2021 року. За цей час він зіграв 66 офіційних матчів, забивши в них 16 голів та віддавши 10 результативних передач.

Повний розклад матчів дев'ятнадцятого туру УПЛ

Українська Прем'єр-ліга розпочинає черговий тур весняної частини сезону 2023/24 одним поєдинком у п'ятницю. Програма туру розтягнеться на три дні. Стартуватиме тур у Житомирі, де місцеве "Полісся" прийме ЛНЗ із Черкас. Матч розпочнеться о 18:00.

На суботу запланували чотири поєдинки. На Закарпатті "Минай" зустрінеться з харківським "Металістом 1925" о 13:00. Натомість на 15:30 призначили матчі київського "Динамо" проти "Чорноморця" з Одеси та полтавської "Ворскли" з "Вересом" із Рівного. О 18-й годині ковалівський "Колос" прийме "Рух" зі Львова.

У неділю о 15:30 розпочнеться поєдинок "Олександрії" проти "Зорі" з Луганська. Закриватиме тур центральний матч – донецький "Шахтар" зустрінеться з "Кривбасом" із Кривого Рогу.

Джерело: 056.ua